Известување за изведба на градежни работи на магистралниот пат А4 Струмица – Дабиље

Известување за изведба на градежни работи на магистралниот пат А4 Струмица – Дабиље

Се известуваат граѓаните дека деновиве отпочнуваат градежни работи за реконструкција на дел од магистралниот пат А4, на делницата Струмица – Дабиле. Поради тоа, сообраќајот на оваа делница ќе се одвива со изменет режим, па се замолуваат учесниците во сообраќајот, да ја почитуваат сообраќајната сигнализација, како и да имаат разбирање за значењето на реконструкцијата на оваа делница.