Одлука за избор на кандидати по објавен интерен оглас за унапредување на административни службеници во Општина Струмица

Одлука за избор на кандидати по објавен интерен оглас за унапредување на административни службеници во Општина Струмица

Целосната содржина на одлуката може да ја видите на следниот – линк.