Под мотото ,,Очи полни среќа” беше организирана изложба од детски ликовни творби во просториите на Младински Центар

Под мотото ,,Очи полни среќа” беше организирана изложба од детски ликовни творби во просториите на Младински Центар
Денес ученици од IV В одд ООУ,,Видое Подгорец” Струмица со наставничката Соња Цицимова го одбележаа Денот на детето, 20 Ноември.
Под мотото ,,Очи полни среќа” беше организирана изложба од детски ликовни творби.
Младинскиот центар во општинската зграда денес беше исполнет со насмевки, музика и игри во кои освен децата се вклучија родители и баби.