По 10-ти пат ќе се одржи манифестацијата Струмица опен фестивал

По 10-ти пат ќе се одржи манифестацијата Струмица опен фестивал

Почнувајќи од  денеска, 19. јуни па се до 19. август, ќе се одржи овогодинешното јубилејно – десетто издание на манифестацијата „Струмица опен фестивал“. За содржината на фестивалот денеска на прес конференција информираа од Здружението „Културен забавен живот“ од Струмица.