Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица

Се одржа 9-та седница на Советот на општина Струмица

Советот на општина Струмица денеска ја одржа 9-та седница на којашто главна точка беше ребалансот на буџетот за 2022 година, а го образложи градоначалникот Костадин Костадинов.