СОУ „Јане Сандански“ го одбележа патрониот празник

СОУ „Јане Сандански“ го одбележа патрониот празник

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска присуствуваше на одбележувањето на патрониот празник на средното општинско училиште „Јане Сандански“ и положи свежо цвеќе пред спомен бистата на Сандански.

Честитајќи им го празникот на учениците и вработените им посака многу успех во воспитно – образовниот процес и воннаставните активности.