Јавна расправа за информирање на граѓаните за активностите за изградба на нова градинка

Home / Вести / Јавна расправа за информирање на граѓаните за активностите за изградба на нова градинка
Во рамки на “Проектот за подобрување на социјални услуги (ППСУ Проект)” кој се реализира од Министерството за труд и социјална политика со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел зголемување на капацитетите за сместување на деца од предшколска возраст Општина Струмица аплицираше со проект за изградба на нова детска градинка.
На следниот линк може да го видите целосното известување. – линк
Дневен ред на јавна расправа – линк