Јанко Мицев – Градоначалник на еден ден на општина Струмица

Јанко Мицев – Градоначалник на еден ден на општина Струмица

Јанко Мицев, ученик во втора година во СОУ „Никола Карев“ денеска ја имаше честа да седне во градоначалничката фотелја на општина Струмица, а во рамките  на заедничкиот проект со  Europe House Strumica „Градоначалник на еден ден“.

Заедно со градоначалникот Костадин Костадинов денеска ги извршуваат планираните обврски во кабинетот и надвор од него.

Струмица е и останува Општина – пријател на младите.