Советниците дадоа зелено светло да се субвенционира приклучокот на гасоводниот систем за...

Советниците дадоа зелено светло да се субвенционира приклучокот на гасоводниот систем за...

Членовите на Советот на општина Струмица на денешната 39-та седница ја изгласаа предлог – одлуката  за субвенционирање на надоместокот за приклучување на...

Read More

Прашајте го градоначалникот или побарајте средба

Струмица се сака со дела

Струмица – Модерна и урбана

Отворено со општината

Важни броеви

192

Полиција

193

Противпожарна бригада

194

Брза помош