Костадинов: Го слушаме гласот на сите граѓани и ги реализираме нивните барања

Костадинов: Го слушаме гласот на сите граѓани и ги реализираме нивните барања

Градоначалникот Костадин Костадинов со претседателот на Советот Марјан Даскаловски, членови на истиот и претставници на општинската администрација, денеска го посетија Турското маало...

Прочитај Повеќе
Општина Струмица од денеска воспостави организиран систем за собирање електронски и електричен...

Општина Струмица од денеска воспостави организиран систем за собирање електронски и електричен...

Општина Струмица од денеска воспостави организиран систем за собирање електронски и електричен отпад и отпадни батерии. За таа цел се поставени контејнери...

Прочитај Повеќе

Прашајте го градоначалникот или побарајте средба

Струмица се сака со дела

Струмица – Модерна и урбана

Отворено со општината

Важни броеви

192

Полиција

193

Противпожарна бригада

194

Брза помош