Category: <span>Огласна Табла</span>

Home / Огласна Табла
Писмен извештај за праг за алармирање на граѓаните на Општина Струмица за наредните денови
Post

Писмен извештај за праг за алармирање на граѓаните на Општина Струмица за наредните денови

Во врска со настанатата состојба со загадувањето на воздухот во агломерација на град Струмица, надминување на прагот на алармирање за суспендирани честички со големина до...

Јавен повик за времен ангажман на 16 (шеснаесет) евидентирани невработени лица за вклучување во Проект “Лични асистенти на ученици со попреченост вклучени во редовен образовен процес”