Category: <span>Огласна Табла</span>

Home / Огласна Табла
Post

Јавен повик за избор на консултант за изработка на „Програма за развој на социјално претприемништво„

Општина Струмица распишува јавен повик за избор на консултант за изработка на Програма за развој на социјално претприемништво. За да ја видете целата содржина на...

Post

Јавен повик за изработка на елаборат за Енергетски ефикасни објекти за колективно домување на територијата на Општина Струмица

Врз основа на член 50 од Законот за локална самоуправа („Службен Весник на Р.М.” бр.05/02), се со цел за остварување на целите и имплементација на...