Данијела Мартиновиќ, Слаткаристика и Мосел го наполнија плоштадот во Струмица

Првата музичка вечер на „Струмица опен фест“ потврди дека струмичани ги сакаат забавите, знаат да ги организираат и да уживаат во нив. Плоштадот „Гоце Делчев“ беше полн, а домаќините и гостите до доцна во ноќта се забавуваа со музиката на