Втората музичка вечер на „Струмица опен фест“ ја крена на нозе цела Струмица

Кулминираше четвртото издание на „Струмица опен Фест“ со втората музичка вечер. Плоштадот „Гоце Делчев“ беше претесен да ги собере фановите на Трио гранде, Кристина Арнаудова, Тропико бенд, Харис Џиновиќ и Том Нови.

До доцна во ноќта се играше и пееше, потврдувајќи дека организаторот го направил вистинскиот избор. Со своите сограѓани, но и бројните гости беше и градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев со сопругата и соработниците.Вечерва завршува „Струмица опен фест“. Честа да ја затворат оваа најголема културно – забавна манифестација ја имаат Либеро, Јупитер, Маид Хечимовиќ, Петар Грашо и ROMEO BLANCO.