Трибина на тема „Проблемот со визите и европската интеграција”

Градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев и Европското движење Република Македонија, Ве покануваат на трибина на тема “Проблемот со визите и европската интеграција”  која ќе се одржи на 03.05.2007 година (четврток), во 11 часот во просториите на Домот на АРМ.

Градоначалникот на Општина Струмица, Зоран Заев и Европското движење Република Македонија, Ве покануваат на ТРИБИНА НА ТЕМА “ПРОБЛЕМОТ СО ВИЗИТЕ И ЕВРОПСКАТА ИНТЕГРАЦИЈА”  која ќе се одржи на 03.05.2007 година (четврток), во 11 часот во просториите на Домот на АРМ.

На трибината која се организира по повод 9 ти Мај – Денот на Европа со свое излагање ќе се обратат:

– Зоран Заев, Градоначалник на општина Струмица
– Н.Е. Роберт Чатертон Диксон – Амбасадор на Велика Британија во РМ
– Г-дин Улрих Клепман – Официјален претставник на фондацијата Конрад Аденауер
– Г-дин Сотур Костов – Претседател на ЕДРМ – Скопје
– Претставник на Секретарјатот за европски прашања при Владата на РМ

Ве молиме Вашето присуство да го потврдите во Одделението за Локален економски развој  при Општина Струмица најдоцна до 03.05.2007 година до 09.00 часот на телефон 034/340-224.