Почна поставувањето на вештачката трева на помошното игралиште на стадионот „Младост“

Со поставувањето на вештачката трева градежните активности од првиот дел на помошното игралиште на стадионот „Младост“ во Струмица се во завршна фаза и веќе му го даваат ликот на модерен фудбалски терен. Околу 15 дена ќе трае поставувањето на тревата на игралиштето кое е со стандардни димензии за одржување на натпревари.