„Комуналец“ чисти дел од одводните канали во Добрејци

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ од вчера почна со чистење на дел од одводните канали во населеното место Добрејци. Освен чистењето на одредени места се поставуваат и цевки за подобар проток на атмосферските води. Овој зафат се реализира со средства од буџетот на општина Струмица.