Ученици од основните училишта на летен камп за промовирање на детските права и интеркултурната комуникација

Во рамките на проектот „Јакнење на мултиетничката соработка во општините“, кој се спроведува од општина Струмица во партнерство со Македонскиот центар за граѓанско образование-Скопје и финансиски поддржан од Детската Фондација Песталоци, на летниот камп кој се одржува во Струга, учество зедоа и ученици од основните училишта од Струмица.