Елисавета Ристова од училиштето во Муртино најдобар млад библиотекар

Во библиотека „Благој Јанков Мучето“, денеска, по 13-ти пат се одржа натпреварот „Млади библиотекари“ на кој учествуваа натпреварувачи од општините Струмица, Василево, Босилово и Ново Село.