Продолжува акцијата за крпење на дупките во градот

И денеска продолжи општинската акција за крпење на дупките на улиците во градот. Нов бетонски слој е ставен на спојот меѓу улиците „Братство Единство“ и „Панче Пешев“ ( позади хотелот „Тивериопол“). Освен овој спој, денеска се крпат и дупките на улиците „Ристоман Попчевски“ и „11 септември“.