Градоначалникот Заев: Со новиот лик локалитетот „Цареви кули“ поблиску до граѓаните и туристите

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, денеска одржа прес конференција на локалитетот „Цареви Кули“, на која информираше за досегашните, тековните и идните активности на овој локалитет, а чија цел е максимално искористување на туристичките потенцијали на општината и нивно приближување до граѓаните и туристите.Интегрален текст од прес конференцијата на градоначалникот Зоран Заев.Почитувани претставници на медиумите, почитувани граѓаниЛокалитетот „Цареви Кули“, симболот на Струмица, добива нов лик.