Детскиот хор на Струмичката Епархија ја изведе божиќната песна „Вечниот бог“

Денеска во општина Струмица, членовите на детскиот хор при Струмичката Епархија ја изведоа божиќната песна „Вечниот бог“, а по повод големиот христијански празник – Божик. Според заменик градоначалникот Костадин Костадинов, овој денешен чин е резултат на прифатената иницијатива на струмичкиот митрополит г. Наум од страна на општина Струмица.