ОГЛАСНА ТАБЛА

Костадинов и Бочварски задоволни од реализацијата на капиталните проекти во Струмица

Костадинов и Бочварски задоволни од реализацијата на капиталните проекти во Струмица

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска беше домаќин на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски. По кусиот разговор во кабинетот на тема подобрување...

Прочитај Повеќе

Прашајте го градоначалникот или побарајте средба

Струмица се сака со дела

Струмица – Модерна и урбана

Отворено со општината

Важни броеви

192

Полиција

193

Противпожарна бригада

194

Брза помош