Ќе се подобрува локалната инфраструктура во Општината

Ќе се подобрува локалната инфраструктура во Општината

Општина Струмица ги интензивираше градежните активности во градот. Се изврши уредување на сокак на улицата „Мито Хаџи Василев Јасмин“, а во тек е реконструкција на дел од улицата „Стив Наумов“. Денеска започна и асфалтирањето со втор слој асфалт на 4 џеба на улицата „Тимо Тренчев“.