Локалниот совет за превенција ќе го решава проблемот со кучињата скитници

Локалниот совет за превенција ќе го решава проблемот со кучињата скитници

Денеска се одржа 6-та седница на Локалниот совет за превенција. Покрај дивите продавачи на јавните површини и проблемите на улицата „Антон Панов“, следен предизвик за членовите на Советот ќе биде решавањето на проблемот со кучињата скитници.