Се асфалтираат улици во индустриската зона Север

Се асфалтираат улици во индустриската зона Север

По завршувањето на подготвителните работи на три улици во индустриската зона Север, денеска, започна асфалтирањето на улицата бр.6, а во наредните денови ќе се афалтираат и улицата бр.5 и улицата бр.12.

Со овој градежен зафат во индустриската зона Север ќе се асфалтираат улици на површина од 5.600 метри квадратни.