Трета буџетска форумска сесија

Трета буџетска форумска сесија

Третата буџетска форумска сесија ќе се одржи на ден 26.11.2021 година (петок) во 18:00 часот во ДОМ на АРМ (Голема Сала). Третата буџетска форумска сесија е во реализација на програмата Форуми во заедницата – Буџетски форум во Општина Струмица 2021/2022 година.

Документи:

  1. Покана – линк (.pdf)
  2. Агенда – линк (.pdf)