Category: <span>Огласна Табла</span>

Home / Огласна Табла
ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 15 стипендии за запишување на студенти на додипломски студии од прв циклус на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје во академската 2022/2023 година
Post

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 15 стипендии за запишување на студенти на додипломски студии од прв циклус на Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје во академската 2022/2023 година

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК Изјава за согласност за обработка на лични податоци – ЛИНК Изјава дека не...

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 20 стипендии на редовни ученици во средните училишта и на 20 стипендии на редовни ученици во основните училишта
Post

ЈАВЕН ПОВИК за доделување на 20 стипендии на редовни ученици во средните училишта и на 20 стипендии на редовни ученици во основните училишта

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов ЛИНК Барање за доделување на стипендија – ЛИНК Изјава за давање на согласност за...

Сѐ е спремно за големата Get EXITed забава: Deborah De Luca, Mahmut Orhan и Senidah утре во Струмица – слободен влез!
Post

Сѐ е спремно за големата Get EXITed забава: Deborah De Luca, Mahmut Orhan и Senidah утре во Струмица – слободен влез!

Големата Get EXITed забава ќе се одржи утре, 7 септември во Градскиот парк во Струмица, а ќе настапат возбудливите имиња од светската и регионалната музичка...

Јавен повик за добивање финансиска поддршка во износ од 9000 денари за 20 деца со надмината возраст
Post

Јавен повик за добивање финансиска поддршка во износ од 9000 денари за 20 деца со надмината возраст

Целосната содржина на јавниот повик може да ја видите на следниов – ЛИНК Барање за добивање финансиска поддршка – ЛИНК Изјава за давање на согласност...