Одбележана Светската недела на детето

Денес,  Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев, во склоп на одбележувањата на светската недела на детето,  ги прими децата од ЈУ Дом за деца и млади – Струмица, на кои им посака успешно вклучување во образовниот процес и безгрижно детство.