Две нови фонтани од 50м на Булеварот „Маршал Тито“

 Од денес, на  Булеварот Маршал Тито работат две нови фонтани со водоскок, долги по 50 метри, комплетно автоматизирани и со повеќе светлосни ефекти.  Просторот околу фонтаните веќе е холтикултурно уреден со 30 палми, а дополнително ќе се уредат и просторот во другите жардинерии на булеварот.