Струмица македонскиот економски тигар

Новогодишниот број на угледниот економски неделник Капитал објави текст со наслов: “Струмица е македонскиот економски тигар”. Капитал нагласува “Во последните неколку години Струмица стана една од економски најмоќните општини во Македонија”.