Новогодишно обраќање на градоначалникот Заев

Почитувани граѓани, Сакам да ви посакам добро здравје, весел живот, вистинска љубов и семејна слога со многу насмевки!!! Новата 2008 година нека Ви донесе успешна хармонија меѓу духовното и материјалното