Во новогодишната ноќ Градоначалникот ги посети дежурните служби на повеќе институции

Веќе по традиција, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев во Новогодишната ноќ ги посети и ја честиташе Новата година во Подрачната единица на МВР – Струмица, Службата за брза помош при Медицински центар, Центарот за управување со кризи и Против пожарната служба. На сите овие институции Градоначалникот им подари пригодни подароци. Градоначалникот ги посети и штитениците од Заводот за рехабилитација Бања Банско.