Асфалтирани улици во Добрејци

Општина Струмица денеска почна со асфалтирање на улици во населените места. Во Добрејци асфалтирана е улица со површина од 330 метри квадратни.Во наредниот период покрај асфалтирањето на нови улици во овие две населени места ќе се асфалтираат и улици во Муртино и во Банско.Асфалтирањето е финансирано со средства од буџетот на општина Струмица.