Општина Струмица реализира градежни активности на улицата „Стив Наумов“

Општина Струмица реализира градежни активности на улицата „Стив Наумов“ во Струмица. На делот после мостот накај градските гробишта се санираа последиците од последните поројни дождови, таму е поставен нов потпорен ѕид, а се санираше и оштетениот дел од тротоарот. На истата улица се врши и бетонирање на сокак од куќниот број 127 до куќниот број 133.