Градоначалникот Зоран Заев и граѓаните на Општина Струмица упатија телеграма со сочувство

Градоначалникот Зоран Заев и граѓаните на Општина Струмица, упатија телеграма со сочувство до семејствата на загинатите во вчерашната хеликоптерска несреќа, во Струмица.

“Дозволете да упатиме искрено сочувство и длабоко жалење за несреќата што се случи на вашето семејство.

Вие загубивте член на семејството, а Република Македонија загуби голем професионалец. Ја споделуваме со вас големата болка.

Во овие тешки моменти, нашите мисли и молитви се со семејствата на загинатите во трагичната хеликоптерска несреќа“.