Обрасци за ippc PDF Печати

ОБРАЗЕЦ ЗА БАРАЊЕ ЗА Б-ИНТЕГРИРАНА ЕКОЛОШКА ДОЗВОЛА


EKOLOSKA_DOZVOLA.PDF
[превземи]


ДОЗВОЛА ЗА УСОГЛАСУВАЊЕ СО ОПЕРАТИВЕН ПЛАН


DOZVOLA_USOGLASUVANJE.PDF
[превземи]


ОБРАЗЕЦ ЗА ОПЕРАТИВЕН ПЛАН


OBRAZEC_PLAN.PDF
[превземи]


За да можете да ги читате документите потребно е да имате инсталирано Adobe Acrobat Reader. Доколку немате инсталирано, истиот можете да го превземете од официјалната веб страна на Adobe.