Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Проектен албум

Градски пазар



Булевар „Маршал Тито“



Детски град



Габровски водопад



Детско игралиште Шпики



Спортско игралиште Партизан



Асфалтирање на улици во Муртино



Чистeње на Моноспитовскиот канал



Асфалтирање на улица Цветан Димов



Мал парк во I Месна заедница



Нов пазар во I Месна заедница



Реконструкција на тротоар на улица Ленинова



Спортско игралиште на улица Браќа Миладинови



Петле (раскрсница) на излезот од Струмица кон Куклиш



Нови корпи за отпадоци

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544