Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Secondary schools

DSU “JANE SANDANSKI”

It began educating students on 03. 11. 1944 . The school has been located on the present – day premises since 1947.

DSU “NIKOLA KAREV”

It began in 1957 as a commercial school, from 1963 it was a school for qualified workers, from 1973 it was electro – mechanical school, and since 1984 the school has been a – Technical – Technological School .The present – day building of the school was completed in 1978. 

DSU “DIMITAR VLAHOV”

It began educating students in November 1946 and since the beginning the school has been located on the present – day premises.

© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544