Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач PDF Печати

Комисија за спроведување на постапката и програмата за полагање на испитот за добивање на сертификат за авто – такси возач при општина Струмица го објавува следниот распоред за полагање на испит и тоа:
         месец MAJ  2017 година


16. 05. 2017 година (вторник) во 16. 30 часот во Дом на АРМ – Струмица


30. 05. 2017 година (вторник) во 16. 30 часот во Дом на АРМ – Струмица

 

Додади коментар


Безбедносен код
Освежи