Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

 

Буџет за 2018 година

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџетите на општината за 2015 година и пред неа, а и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2018 кои се поставени на општинската веб страница или во делот општи акти.

Социјална карта на општина Струмица

Костадинов присуствуваше на премиерата на комедијата „Ревизор“

Општина Струмица континуирано и преку разни форми ги поддржува основните и средните училишта и го поттикнува нивниот воспитно – образовен процес, но и воннаставните активности. Во знак на поддршка и почит, вршителот на должноста градоначалник на општина Струмица, Костадин Костадинов и претставници на одделението за образование, синоќа, присуствуваа на премиерната изведба на комедијата „Ревизор“ од Гогољ во изведба на членовите на драмското студио на приватното средно училиште „Јахја Кемал“ од Струмица под раководство на младата Катерина Бенинова. Премиерата беше изведена во големата сала на домот на АРМ.


© 2005-2018 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544