Прашајте го градоначалникотСредба со градоначалникот

Буџет за 2017 година

Буџет за 2016 година

Буџет за 2015 година

Буџетите на општината пред 2015 година и сите измени, дополнувања и ребаланси можат да се најдат во службените гласници од 2005-2017 кои се поставени на општинската веб страница.

Социјална карта на општина Струмица

Општинската администрација и денеска ја потврди својата хуманост

Во Заводот за трансфузиона медицина, општина Струмица денеска спроведе крводарителска акција. Со големиот одзив, општинската администрација уште еднаш ја потврди својата хуманост и солидарност во спасување на нечиј човечки живот. Оваа 23-та по ред крводарителската акција, општина Струмица ја реализираше во соработка со Црвениот крст на Струмица и Заводот за трансфузиона медицина.

© 2005-2017 Општина Струмица, ул."Сандо Масев" бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија, тел.00389(0)34 348030, факс.(034)320544