Огласна табла
Јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за дел од блок 42 урбана единица 5 во Струмица
Вторник, 11 Април 2017 14:35

Соопштение за јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за дел од блок 42 урбана единица 5 во Струмица, линк

 
Јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за дел од блок 30 урбана единица 4 во Струмица
Вторник, 11 Април 2017 14:32

Соопштение за јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за дел од блок 30 урбана единица 4 во Струмица, линк

 
Јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за дел од блок 14 урбана единица 2 во Струмица
Вторник, 11 Април 2017 14:26

Соопштение за јавна анкета и јавна презентација на Нацрт ДУП за  дел од блок 14 урбана единица 2  во  Струмица, линк

 
Повик за доделување грантови на граѓански организации од областа на културата во општините Струга, Струмица и Центар
Вторник, 28 Март 2017 09:21

Повикот може да го видите на следниов линк

 
Јавен повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови
Среда, 15 Март 2017 08:51

На следниот линк може да го видите јавниот повик за доставување на иницијативи за изработка на урбанистички планови.

 
Повик за грант за проектот “Граѓанско учество за локална демократија”
Четврток, 02 Март 2017 15:52

Проектот го имплементираат Фондација Отворено општество – Македонија (ФООМ) и Центарот за развој на локална демократија (ЦРЛД) линк

 
Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на возни редови во општинскиот линиски превоз
Четврток, 02 Март 2017 14:18

Оглас за одобрување на возни редови за нови линии и за промена на возни редови во општинскиот линиски превоз на патници на подрачјето на општина Струмица за 2017 година линк

 
Апликационен формулар ЗА ИЗБОР НА УЧЕСНИЦИ НА ОБУКИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ,,Бизнис Мрежа С-К-К”
Четврток, 02 Март 2017 10:18

Формуларот може да го превземете на следниов линк

 
Анкетен лист за изготвувањето на ЛЕАП
Вторник, 29 Ноември 2016 15:52

На следниот линк може да пополните анкетен лист за изготвувањето на ЛЕАП  за општина Струмица и да се утврди промената на состојбата со животната средина во последните 5 години.

 
«ПочетокПред12СледноКрај»

Страница 1 од 2