Градоначалникот Заев во новогодишната ноќ ги посети службите

Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев во Новогодишната ноќ ги посети и ја честиташе Новата година во Подрачната единица на МВР – Струмица, Службата за брза помош при Медицински центар – Струмица,  Центарот за управување со кризи и Против пожарната служба. На сите овие институции Градоначалникот им подари пригодни подароци.