Доделена општинска награда и признание на Горан Пандев

Денес, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев му ја додели годишната општинска награда и признание на г-дин Горан Пандев, фудбалер на ФК „Лацио” од Рим и репрезентативец на македонската фудбалска репрезентација за врвни постигнувања во областа на фудбалот. Синоќа во рамките на манифестацијата Избор на спортист на општина Струмица за 2006 година, Горан Пандев беше прогласен за најдобар интернационалец на Општина Струмица за 2006 година.

Денес, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев му ја додели годишната општинска награда и признание на г-дин Горан Пандев, фудбалер на ФК „Лацио” од Рим и репрезентативец на македонската фудбалска репрезентација за врвни постигнувања во областа на фудбалот.

Синоќа во рамките на манифестацијата Избор на спортист на општина Струмица за 2006 година, Горан Пандев беше прогласен за најдобар интернационалец на Општина Струмица за 2006 година.