15-ти традиционален Новогодишно-Божиќен турнир во мал фудбал Струмица 2008/2009

Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Струмица, и оваа година ќе се организира „Новогодишно-Божиќниот турнир во мал фудбал СТРУМИЦА 2008/2009.

I – место 120 000 денари
II – место 60 000 денари
III – место 30 000 денари
IV – место 10 000 денари

Котизацијата за учество: Сениори – 4.000 денари и Кадети и Пионери – 3.000 денари.. Пријавувањето на екипите ќе трае до 21 Декември 2008 год. Турнирот ќе се одржи во периодот од 22 Декември 2008 до 15 Јануари 2009 година, во спортската сала при СОУ “Никола Карев“.

За подетални информации и пропозиции информирајте се во просториите на Општина Струмица, канцеларија бр.8 или на тел. 070 998-965.