Покана за главна карневалска вечер од Струмичкиот карневал

Почитувани граѓани на Република Македонија, Ве поканувам да ја посетите Главната карневалска вечер од Струмичкиот карневал 2007.

Датум: 20.02.2007 година (вторник),  Почеток:18:30 часот.

Градоначалник на општина Струмица
Зоран Заев
.