Покана за свечености по повод тригодишнина од смртта на Борис Трајковски

Почитувани граѓани, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев Ве поканува да присуствувате на чествувачките свечености организирани по повод тригодишнината од трагичната смрт на Претседателот на Република Македонија Борис Трајковски, што ќе се реализираат на ден 26.02.2007 година (понеделник) со почеток во 11.00 часот, пред Споменикот “Македонија” во Градскиот парк