Одбележан 11-ти Септември – Денот на ослободувањето на Струмицa

Денес, во склоп на одбележувањето на 63 годишнината од ослободувањето на Струмица, Градоначалникот на општина Струмица, Зоран Заев и Претседателот на Советот на Општина Струмица, Зоран Ристов положија свежо цвеќе пред Споменикот на Револуцијата во Градскиот парк.