Сестрите Мазнејкови се вратија со први награди од меѓународниот натпревар за пијано во Белград

На меѓународниот натпревар за пијано кој минатата недела се одржа во Белград, учествуваа и сестрите Ивана и Ана Мазнејкови од Струмица, секоја настапувајќи во соло категорија. Ана Мазнејкова која има само четири години освои прва награда и златен медал.